Assortiment

Terrashaard

U kent het wel. Lekker met het vrienden of familie een terrasje pakken zodra het mooi weer is. Het maakt niet uit of het in de grote stad is of juist in uw eigen dorp, een terrasje pakken is eigenlijk altijd wel gezellig. Samen met u denkt dit ongeveer heel Nederland: zodra de hogere temperaturen zijn intrede doet, zoekt Nederland massaal de terrasjes op. De een doet het puur om het mooie weer, de ander vindt het leuk om de voorbij lopende mensen in de gate te houden en weer een ander zal zeggen dat de ontspanning en de gezelligheid heel belangrijk is.

Lekker op een terrasje zitten hoeft al lang niet meer alleen als het mooi weer is, ook als de temperaturen ietwat lager zijn kunt u het terras opzoeken. Zelfs als de temperaturen zo laag zijn dat u de dikke  jas aan heeft, kunt u ontspannen op een terras. Dit allemaal kan door gebruik van een terrashaard of een intrarood straler. Een terrashaard is inmiddels op bijna ieder café terras te vinden. Maar ook bij u thuis kan een terrashaard geïnstalleerd worden. Het kost niet veel tijd of geld en u kunt er heel veel plezier van hebben.

Zoals eerder genoemd is de terrashaard heel fijn bij lagere temperaturen, maar ook wanneer het de hele dag lekker warm is geweest. Denkt u eens in: u bent met uw vrienden aangeschoven aan uw eigen terras, het is heel gezellig maar de temperatuur daalt. Geen paniek, u kunt lekker op het terras zitten want met gebruik van de terrashaard is het binnen een mum van tijd weer lekker warm op uw eigen terras.

Dus wacht niet langer en bekijk ons schitterende aanbod op het gebied van de terrashaarden,