Assortiment

Betonnen barbeques

Iedereen kent ze wel, de barbecues. Bij de hogere zomerse temperaturen lekker genieten in de tuin of op het terras. Met z'n alle aan een grote tafel en genieten van het heerlijke vlees en de frisse salades. Zodra de lente zijn intrede doet en het weer het toe laat, waagt iedere familie het weer om het vlees te bakken op de barbecue. De barbecues worden onder het stof vandaan getrokken, weer goed schoongemaakt en aangestoken.

Deze barbecues variëren van eenvoudige wegwerp barbecues, tot de wat meer luxe en wat grotere barbecues. Natuurlijk blijven er altijd mensen die in het bezit zijn van een enorm grote barbecue waar altijd wel 30 tot 50 stukken vlees tegelijk op gebakken kunnen worden.

Heeft u ook al eens aan een stenen barbecue gedacht? De stenen barbecue is heeft een grote geschiedenis achter de rug en word al heel lang gebruikt door vele generaties. Dat de stenen barbecue heel wat ouder is als de moderne barbecue neemt niet weg dat dit een prima optie is voor thuis.

Gebruik maken van een stenen barbecue leidt tot een prima resultaat, misschien is enig geduld niet ongewenst maar het resultaat is altijd meer dan prima. Ook geeft het gebruik maken van een stenen barbecue een primitieve en positief gevoel, dit zal de sfeer bij uw barbecue zeker goed doen. Naast het bakken van vlees, kunt u ook nog een pizza of broodje bakken op de stenen barbecue. Kortom, een primitief maar zeer gezellig en multifunctionele barbecue.

Stenen barbecues worden over het algemeen gemetseld. Deze zijn dus vrijwel altijd unieke exemplaren die specifiek op uw wensen wordt gemaakt. Een stenen barbecue koopt u daarom niet zo in een winkel. Bent u op zoek naar een barbecue en wilt u ook de andere opties zien die u heeft op gebiedt van barbecues? Kijk dan snel verder wat wij u te bieden hebben op het gebied van de barbecues.